• Ул. 7 Бр.181 Долно Лисиче, Скопје
  • +389 75 435 776 | +389 75 221 218

ПП Апарати

Делта МКС

ПП Апарати

- PP Апарати

Ѕ1

Надворешен Дијаметар

Должина на цилиндерот

Tежина на цилиндерот

Тежина на апаратот

Полнење

Температурен опсег

Работен Притисок

Работен гас

Домет на млазот

Време на празнење

Сертификат за безбедност и квалитет

 

S-1
   

 Ѕ2

Надворешен дијаметар

Ø85mm

Должина на цилиндерот

280mm

Tежина на цилиндерот

1,2kg.

Тежина на апаратот

3,5kg.

Полнење

2kg, сув прав АБЦ 40

Температурен опсег

-30  ~  +60 ˚C

Работен Притисок

14 ~ 16 bar.

Работен гас

N2 - Азот

Домет на млазот

4,5m

Време на празнење

10 сек.

 

 S-2

 Ѕ3

Надворешен дијаметар

Ø128mm

Должина на цилиндерот

368mm

Tежина на цилиндерот

1,5kg.

Тежина на апаратот

4,8kg.

Полнење

3kg, сув прав АБЦ 40

Температурен опсег

-30  ~  +60 ˚C

Работен притисок

14 ~ 16 bar.

Работен гас

N2 - Азот

Домет на млазот

6m

Време на празнење

15 сек.

Сертификат за безбедност и квалитет

CE

 

 S-3
   

 Ѕ6

Надворешен Дијаметар

Ø160mm

Должина на цилиндерот

450mm

Tежина на цилиндерот

2,8kg.

Тежина на апаратот

9,5kg.

Полнење

6kg, сув парав АБЦ 40

Температурен опсег

-30  ~  +60 ˚C

Работен Притисок

14 ~ 16 bar.

Работен гас

N2 - Азот

Домет на млазот

6m

Време на празнење

15 сек.

Сертификат за безбедност и квалитет

CE

 

 S-6

 Ѕ9

Надворешен Дијаметар

Ø180mm

Должина на цилиндерот

525mm

Tежина на цилиндерот

5kg.

Тежина на апаратот

14kg.

Полнење

9kg, сув прав АБЦ40

Температурен опсег

-30  ~  +60 ˚C

Работен Притисок

14 ~ 16 bar.

Работен гас

N2 - Азот

Домет на млазот

6m

Време на празнење

20 сек.

Сертификат за безбедност и квалитет

CE

 

 S-9

 Ѕ50

Надворешен Дијаметар

Ø320mm

Должина на цилиндерот

875mm

Tежина на цилиндерот

32kg.

Тежина на апаратот

93kg.

Полнење

50kg, сув прав АБЦ 40

Температурен опсег

-20  ~  +55 ˚C

Работен Притисок

14 ~ 16 bar.

Работен гас

Азот

Домет на млазот

10m

Време на празнење

45 сек.

Сертификат за безбедност и квалитет

CE

 

 S-50

CO2-5

Надворешен дијаметар

Ø138mm

Должина на цилиндерот

600mm

Tежина на цилиндерот

8kg.

Тежина на апаратот

14kg.

Полнење

5kg, СО2 - јаглерод диоксид

Класа на пожар

B C E

Температурен опсег

-30  ~  +60 ˚C

Работен притисок

174 bar.

Домет на млазот

4~5m

Време на празнење

25 сек.

Сертификат за безбедност и квалитет

CE

 

 CO2-5

CO2-10

Надворешен дијаметар

Ø152mm

Должина на цилиндерот

1070mm

Tежина на цилиндерот

25kg.

Тежина на апаратот

46kg.

Полнење

10kg, СО2 - јаглерод диоксид

Класа на пожар

B C E

Температурен опсег

-30  ~  +60 ˚C

Работен притисок

174bar.

Домет на млазот

6m

Време на празнење

25 сек.

Сертификат за безбедност и квалитет

CE

 CO2-10
   

CO2-30

Надворешен дијаметар

Ø232mm

Должина на цилиндерот

1370mm

Tежина на цилиндерот

57kg.

Тежина на апаратот

117kg.

Полнење

30kg, СО2 - јаглерод диоксид

Класа на пожар

B C E

Температурен опсег

-30  ~  +60 ˚C

Работен притисок

150bar.

Домет на млазот

6m

Време на празнење

70 сек.

Сертификат за безбедност и квалитет

CE

 CO2-30

 

 

ДЕЛТА МКС - Скопје е специјализирана компанија во доменот на противпожарна заштита. Како компанија постои од 1998г, и успешно напредува во противпожарната заштита следејќи ги светските технологии, иновации и стандарди.

Следете не